Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en bromsservo på en 1996 Z71

Bromskraftförstärkaren på en 1996 Chevrolet Z71 använder undertryck som skapas av motorn för att ge extra tryckkraft till bromshuvudcylindern. När booster börjar att misslyckas, kommer Z71 förlora undertryck, och bromsningen blir betydligt svårare. För att åtgärda problemet kommer booster behöver tas bort från fordonet helt och ersättas med en ny. Detta bör ta knappt en timme att göra. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums kardanknut
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

pop huven. Leta cylindern broms master på förarsidan av brandväggen med bromsledningar slut på det. Unbolt det från bromsservon med en skiftnyckel. Skjut huvudcylindern bort av dubbar och bort från booster, låta den hänga av bromsledningar.
2

Dra vakuum linjen bort från bromsservon hand. Klättra in i lastbilens hytt och lokalisera bromsstången pedal tryck kopplad till bromspedalen och bromsservon. Ta bort klämman som håller den på plats med en platt skruvmejsel och skjut tryckstången bort av pedalen.
3

Unbolt fyra bultarna runt tryckstången med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en 3/8-tums kardanknut. Gå under huven igen och skjut booster bort av brandväggen och bort från motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58731.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.