Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Instruktioner för bromsledningen blossar Verktyg

Anytime en bromsslang kapas och repareras eller förkortas flänsmuttern måste sättas över linjen och en ny flamma som bildas på den kapade änden. Det är svårt att bilda en dubbel signalljus på en gammal linje som är rostat eller urkärnade. Dessa gamla linjer blir spröda och ofta spricker när man bildar en ny flare. Uppdelningen kan vara så bra att det inte dyker upp förrän bromsledningen är under press. Varje spricka i en broms linje under tryck kan läcka och orsaka farliga bromsfel. Saker du behöver
enkel koning verktygslåda
Slangar cutter
Fin sand papper
File
Nytt flänsmuttern
Visa fler instruktioner
1 < p> Klipp bromsledningen som facklas med en slang fräs. Ta bort eventuella borrar från den avskurna ändan med sandpapper eller fil. De borrar är vassa ojämna kanter eller blinkande metall som finns kvar på den avskurna ändan av ledningarna.
2

Välj rätt intern flare dö genom att matcha röret storlek med motsvarande storlek stämplat på flare dö. Om röret storlek är okänd, matcha upp det med en av de många hålen märkta för olika storlek slangen i split skruvtving.
3

Kläm bromsledningen, som facklas, i hålet i den delade skruvtving som passar tätt runt linjen och dra åt vingmuttern på klämman. Placera huvudet av den interna flare dör platt på skruvtving intill den utskjutande bromsledningen. Bromsledningen ska sticka ut ur baren klämma och vara i jämnhöjd med den inre formen huvudet, steg eller märke, och förlänga längre.
4

åt svärdsmuttrarna klämma vinge extra hårt för att hålla linjen på plats.
5

Sätt stiftet i det interna flare dör inuti den avskurna änden av bromsledningen hålet. Den interna flare dör ser ut som en stor tumme please så tänk placera en tumme please i den avskurna ändan av slangen.
6

Saddle utflytning klämman över split skruvtving. Den signalljus klämman är U-formad med en t-handtag på den gängade stången i mitten. Facklingen klämma glider över split skruvtving och spetsig näsa längst ner på t-handtaget ska centreras över huvudet på den inre flare dö. Vrid T-handtaget på
7

flare klämma medurs tills den inre flare dör trycks tätt mot skruvtving. Detta kommer att utgöra en rund nos på slutet av skuren slang.
8

Skruva flare klämma och ta bort den inre formen. Bromsledningen bör nu ha en rundad nos avsmalnande inåt mot hålet.
9

Hook utflytning klämman över ribban klämma igen med den spetsiga nosen av klämman centrerad över bromsledningen och dra tills dubbel flare bildas.
10

bort flare klämman från split bar. Lossa vingmuttern på delad baren och ta bort raden. Den flare är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58772.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.