Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man kan förbättra Brake Performance

lågpresterande bromsarna utgör en säkerhetsrisk. Detta är speciellt sant för stora lastbilar som måste stoppa en hel del vikt. Det är inte alltid lätt att veta på förhand när bromsarna kan misslyckas eller inte fungerar med optimala prestanda. Förare kan framställas, dock. Det finns sätt att kontrollera bromsar och förbättra bromsverkan. Instruktioner
1

Kontrollera luftkammaren stroke för att avgöra om det överskrider de fastställda gränserna. Om ett automatiska bromsjusterare behöver bytas, ersätta dem alla. När man går dåligt, kommer de andra går dåligt kort.
2

Ersätt alla rullarna, bussningar, stift ankare och fjädrar när service cam bromsar. Byt returfjädrarna när bromsarna uträtad.
3

Se alla nya ventiler för luft bromssystem har exakt samma spricka trycket som ventilerna som ersätts. Att ha en ventil med en annan spricka tryck kan orsaka bromssystemet att bli obalanserad.
4

Byt alla bromsbelägg på samma gång. Om du inte gör detta kan resultera i obalanserade bromsar. Dessutom kommer ersätta dem samtidigt leda till jämnare slitage och längre livslängd för bromsarna.
5

Använd samma typ av kam som ersätts. Installera en annan typ kan förkorta livslängden för beläggen och trummor.
6

Kontrollera kamrullarna att se till att de är ordentligt smorda. Smörjning skall appliceras direkt på fickan på webben rullen. Felaktig smörjning kan orsaka ökat slitage och minskar bromsverkan.
7

Använd endast Original Equipment Manufacturer sko returfjädrarna, kamaxlar, rullar och bromsbelägg. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i kortare livslängd foder, reducerad bromsprestanda och kan orsaka bromsning att bli obalanserad.
8

Inspektera systemets luft ledningen att se till att lufttillförseln är ren och torr. Leta efter vatten och andra föroreningar som kan ha kommit in i systemet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58856.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.