Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Bromsbelägg bak på en 2002 Ford F150

Den 2002 Ford F-150 använder stora kuddar Frambromsarna att hantera majoriteten av bromsverkan. De mindre, bakre kuddar tillåter bromssystemet att fungera som ett roder av slag, vilket ger föraren enastående styrning integritet när de sätter den i full storlek lastbil till ett stopp. Medan fronter är större, bär de ut ungefär dubbelt så ofta som de föder. Du kan dock räkna med att byta ut de bakre bromsarna på din F-150 minst en gång under de första 100.000 miles av körning. Vem som helst med ett bra grepp på bilverkstäder kan ändra de bakre bromsbelägg på en 2002 Ford F-150. Saker du behöver
rörtång Sida 2 stoppklossar
Jack
2 pallbockar
Droppkar
Brake Cleaner Review Hylsnyckelsats
Vit
litiumfett bromsok kolv Tool Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

förvandla alla F-150 är tillbaka muttrarna moturs för att lossa dem för senare borttagning med hjälp av en rörtång. Förbered den vänstra framdäcket med två stoppklossar för att hindra trucken från att rulla.
2

Lyft baksidan av F-150 med domkraften. Placera domkraften under bakaxeln, precis innanför fjädern sittpinnar. Sänk den bakre änden av F-150 på pallbockar med domkraft.
3

Ta tillbaka muttrarna och hjul utanför F-150 för hand och ställa dem till sida på en gång plats.
4

Placera droppskålen under vänster-bakbroms rotor. Sprutar bromsrengöringsmedel hela bromsok och rotor för att ta bort gammalt bromsdamm. Återkalla bromsok bultarna med en socket set.
5

Dra bromsok ur F-150: s bromsok montering för hand. Extrahera de gamla bromsbeläggen manuellt och slänga dem.
6

Rengör insidan av bromsok grundligt med broms renare. Generöst smörja bromsok glidstiften med vitt litiumfett.
7

Placera den nya bakre bromsbeläggen i bromsoket för hand. Ställ bromsok tillbaka in i fästet och skruva den på plats med socket set.
8

Flytta till höger bak och upprepa steg fyra till sju.
9

Installera de bakre hjulen och muttrarna manuellt. Lyft upp den bakre änden av F-150 av domkraften står med domkraften. Flytta jack står ut från under lastbilen innan den sänks den till marken med domkraften och flytta hjulen klossarna från höger-framhjul. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59009.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.