Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Skjutmått skivbroms

Installera skivan bromsok är i princip samma för alla fordon, inklusive fram och bromsok bak. När du sätter ett nytt bromsok på en bil, måste du också sätta en ny broms slang på också. Ändra ett bromsok tar inte särskilt länge. Du kan få jobbet gjort i ca 30 minuter för varje hjul. Ändra bromsok själv kan spara dig en hel del pengar eftersom sysselsättningsgraden på auto verkstad tenderar att vara i överkant. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
Lug Hylsnyckel
ställa
Wrench in
bromsslangarna
Visa fler instruktioner
1

Placera ett par stoppklossar bakom de bakre hjulen på fordonet. Höj bilen på den sida som du börjar med att använda bil-uttaget. Placera en pallbock under fordonet nära fästpunkten och höja den till ramen. Ta bort muttrarna med rörtång och ta av hjulet från fordonet.
2

Lossa stiften på baksidan av bromsok med en hylsa och spärrskaft. Lyft bromsok ifrån monteringsvagga. Koppla loss bromsslangen från bromsoket med hjälp av en skiftnyckel. Koppla bort slangen från den huvudsakliga bromsledningen med nyckeln.
3

Anslut den nya bromsslangarna till de viktigaste bromsledningen och dra åt med en skiftnyckel. Anslut bromsen slangen till oket och dra åt den med nyckeln. Sätt i bromsbeläggen i bromsoket tillsammans med eventuella shims som behövs. Placera bromsok på monteringsvagga i och dra åt stiften med hylsa och spärrskaft.
4

Montera hjulet på fordonet och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under bilen. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59071.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.