Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Vacuum Booster på en 1997 Ford F350

A 1997 Ford F-350 är konstruerad för att bogsera stora belastningar, och som ett resultat, behöver så mycket bromskraft som det kan få. Ett sätt det åstadkommer det är med en vakuum arbetande bromsförstärkare monterad mellan bromspedalen och brandväggen. Dessa boosters behöver en fullständig tätning för att fungera korrekt, annars booster inte kan hålla det vakuum som finns. Om din booster misslyckas, så ska du ersätta den med en ny så fort som möjligt. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
ersätter bromsservo
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Ta huvudcylindern s monteringsmuttrarna från boostern med en skiftnyckel. Ta det vakuum linje på booster med händerna. Dra huvudcylindern försiktigt bort av bromsförstärkaren och låta den skjuta genom bromsledningarna.
2

Look under instrumentbrädan för att hitta kopplingen på bromsen booster som är monterad på bromspedalen. Ta av stoppljus switch spärrstiftet, ta sedan bort stoppljus switch och booster koppling av av stiftet på bromspedalen med händerna. Dra av ljuddämpande material på brandväggen med händerna, sedan skruva isär booster från brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Ta bromsservon med både händer och manövrera försiktigt bort från brandväggen. Sätt i det nya booster i brandväggen, sedan skruva ner det med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera om ljuddämpande material över bromsservon kopplingen, sedan installera kopplingen och stoppljus byta till bromspedalen stift. Sätt tillbaka stoppljus switch lastappen.
4

Bolt huvudcylindern på boostern med en fast nyckel och anslut vakuum linjen på booster. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59080.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.