Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Size Bromsledningar

bromsledningarna på ett fordon är hård metall och stöter på en hel del faror är under fordonet. När bromsslangar är skadade eller har åldrats till den punkt där de är läcker och måste bytas ut, måste de bytas ut för att undvika fel på bromsarna. En viktig komponent för byte av bromsslangar tar de riktiga mätningar. Detta kräver mer arbete än bara ett måttband, som bromsledningar vanligtvis har en massa veck och böjar hela. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Rulle mekaniker Maskeringstejp tråd
tejp
Sidavbitare
Måttband
Mikrometer
Visa fler instruktioner
1

höja fordonet, med hjälp av en domkraft, och säkra den genom att placera pallbockar under fordonet och sänka den tills bara läktaren som bär fordonets vikt.
2 < p> Trace bromsledningen behöver bytas tills du hittar där den är ansluten till en annan bromsledningen eller komponent. Detta är din utgångspunkt. Placera änden av mekaniker tråd på denna punkt och tejpa fast den på bromsledningen, med maskeringstejp.
3

Trace bromsen linje tills du når sitt slut, fästa mekaniker tråd varje sex till åtta inches på raka områden och var två till tre inches på böjar med maskeringstejp. Tejpa sträng i slutet av raden och skär mekaniker tråd, med sidoskär.
4

Avlägsna mekaniker tråd från bromsledningen och lägg den platt på marken. Mät mekaniker tråd längd med ett måttband och anteckna längden. För att vara säker, lägga ungefär två inches till längden. Du kan alltid trimma överflödigt linje.
5

Stäng mikrometer käkarna och tryck på "Reset" för att kalibrera den innan mätningen. Öppna mikrometer käkarna och placera dem över bromsledningen.
6

Stäng mikrometer käftar över linjen och avläsning av mätvärden som tillhandahålls av mikrometer, är detta den linje diameter.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59172.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.