Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Lufta bromsar på en Lexus LX470

Blödning bromsarna efter en broms jobb är lika viktigt som att ändra bromsarna själva. Andra gånger du skulle behöva blöda bromsarna inkluderar när du utför service på huvudcylindern eller ersätta en bromsslang. När du lufta ur bromsledningarna, måste du börja vid den punkt som är längst bort från huvudcylindern. På Lexus, börja med förarsidan, bakre däcket, sedan den bakre passagerar däcket. Proceduren är likartad för blödning bromsar på alla Lexus-modeller. Saker du behöver
stoppklossar
Automobile jack
rörtång
3/8-tums slang, 24 inches lång
dräneringskärlet
bromsvätska
Wrench set
Rags
Helper
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och stötta huven med prop stången. Ta bort locket från den huvudbromscylinder genom att vrida den. Kontrollera bromsvätskenivån. Lägg till det som är nödvändigt för att bringa vätskenivån till hela märket. Sätt tillbaka locket på huvudcylindern och vrid den ordentligt.
2

Placera en uppsättning stoppklossar framför framdäcken på Lexus. Lyft den bakre delen av Lexus på förarens sida av fordonet. Lossa muttrarna med rörtång och ta bort hjulet. Anslut slangen till avluftningsventilen och placera den andra änden i tråget. Detta kommer att hålla bromsvätska från att få på marken.
3

Ha en hjälpare pump bromsarna flera gånger och sedan hålla pedalen nere medan du öppnar avluftningsventilen med en skiftnyckel att utvisa luften i ledningarna. Upprepa processen flera gånger tills luften är borta. Byt ut hjulet på Lexus och dra åt muttrarna med en rörtång. Sänk Lexus till marken.
4

Kontrollera bromsvätskenivån igen och lägga till det som är nödvändigt för att få upp nivån till hela märket. Flytta till den bakre passagerar däcket och upprepa processen, arbeta tills luften är borta från den bromsledningen. Flytta på passagerarsätet hjulet och upprepa processen när du har slutfört den bakre passagerar däcket.
5

Flytta till framsidan förarsidan sist och upprepa proceduren. Var noga med att kontrollera bromsvätskenivån mellan blödning luften från varje hjul så att den inte faller under den lägsta raden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59208.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.