Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en kolv i en motor

Jag kommer att visa dig hur enkelt det är att installera en kolv i en cylinder och hur man gör det på rätt sätt för att förhindra förtida motorhaveri. Saker du behöver
Piston
Motorblock
Kolvring kompressor
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Stagger ringarna 180 grader med öppningar på slutar där handleden stiften är belägna. Detta minimerar slag av av komprimering gaser.
2

Oil upp kolven riktigt bra, se till att oljan blir runt ringarna och på sidorna av kolvarna. Smörjning är kritisk. Jag använde montering lube.
3

Smörj cylinderväggarna
4

Installera kolvringskompressorn och dra för att dra tillbaka ringarna i piston.Install vevstaken lagren och smörj. Vrid vevaxeln till den lägsta delen av det är stroke. Detta gör att du kan sätta på vevstakarna lock och dra åt bultarna /eller nötter.
5

in kolven i cylindern att den motsvarar, är detta # 1 kolv och det finns en pil på indikera framsidan av motorn. Använd handtaget på en hammare, peka och tryck kolven nedåt mot vevaxeln. Använda den andra handen för att styra vevstaken kring tidskriften av vevaxeln. Du vill verkligen inte att skrapa på ytan av vevaxeln. Montera vevstaken mössor och vridmoment specifikation och du är klar!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59816.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.