Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Jämför Short Ram Systems luftintag

Korta bagge luftsug är särskilt utformad för idrottsutövande , kompakta och mindre bilar . De tar inte upp lika mycket utrymme som andra system luftintag , men de ger samma förmåner och stil . Instruktioner
1

Notera fördelarna med systemet . Det kommer att förbättra din hästkrafter , bränsleeffektivitet och övergripande motorns funktion . Systemen kommer i en mängd olika färger och är gjorda för att passa din specifika år , märke och modell .
2

Välj ett varumärke . Bland de mest kända systemet tillverkare är K & N , AEM , Injen och Vapen R. Kolla in deras hemsidor för mer information om de företag och produktlinjer . Addera 3

Välj ett system för ditt fordon . Titta på de produkter som finns för ditt märke, modell och år från varje av de företag du är mest intresserad Tänk pris , fraktkostnader , instruktioner , garanti och returrätt .
4

Jämför online priserna med lokala priser . Kontakta eller besök ditt lokala Biltema , avgas butik eller på andra anpassade /eftermarknad leverantör för att ta reda på pris och eventuell installation kostnad ( om du inte är bekväm att installera det själv ) och jämför det med de priser du fått på nätet . Glöm inte att fråga om lokala garantier och policy avkastning också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59827.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.