Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man förbereder en ny Huvudcylinder för installation

Nya huvudcylindrarna direkt ur lådan inte kan installeras utan att först avlägsna luft från insidan huvudcylindern. Det finns flera sätt att åstadkomma detta, men bara en som fungerar i de flesta alla fordonstyper. Saker du behöver
Linje skiftnyckel storleken på ditt uttag rördelar
träpinne rod
Catch container
Open end box slutet skiftnyckel
Fender täcker
Visa fler instruktioner
Bänk blödning ditt nya huvudcylinder
1

Först måste du ta bort den gamla huvudcylindern från fästet i motorrummet. Använd servicehandboken för årsmodell för att ta bort den gamla huvudcylindern.
2

När du tar bort den gamla huvudcylindern, är du redo att "bänk blöda" ersättande huvudcylinder. Montera den nya delen i ett skruvstäd med bromsvätskebehållaren bifogas. Fäst bleed linjer som kommer med den nya delen till utloppsportama på huvudcylindern.
3

Installera lufta systemet så att de placeras i en ren uppsamlingskärl som har nya, ren bromsvätska. Om du är osäker på placeringen av utloppen på dig huvudcylinder, konsultera instruktionerna som följer med den nya delen. De innehåller ett diagram över huvudcylindern med bleed linjer placerade på rätt sätt.
4

Placera uppsamlingskärl så att dina lufta systemet är under utloppsportama på huvudcylindern. Under dessa förfaranden, huvudcylindern och reservoar kvar i skruvstäd. Nu måste du fylla tanken med ny, ren bromsvätska. Var noga med att fylla behållaren till den heldragna linjen och upprätthålla full nivå under hela nästa procedur.
5

Du kommer att behöva använda en träpinne spö som är mindre än kolven vid slutet av den huvudcylindern. Använd träpinne staven att skjuta kolven in och släpp sedan träpinne trycket på kolven. Du kommer att se luftbubblor i uppsamlingskärl som berätta att luften släpps. Upprepa detta steg flera gånger tills luftbubblorna slutar visas i uppsamlingskärl. Under detta steg, upprätthålla en fullständig nivå av bromsvätska i behållaren.
6

När all luft blödde från huvudcylindern, ta bort lufta systemet och mössa utloppsportama. Nu byter lock på huvudcylindern för att förhindra luft från att komma tillbaka i cylindern. Du kan nu ta huvudcylindern ur städet och installera den i motorrummet. Följ servicehandboken för årsmodell bilen och installera den nya delen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59840.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.