Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Bilverkstad Säkerhetsföreskrifter

En lönsam bilverkstad är ett välskött bilverkstad, ett välskött bilverkstad är ett säkert sådant. Mekanik använder otroligt kraftfulla verktyg varje dag, men de kloka vet aldrig att behandla dem som en del av deras dagliga rutin. Istället behandlar de sina verktyg med lyhördhet, omsorg och respekt, att veta att oavsett hur länge de har haft dem och hur väl de kan använda dem, är risken för allvarliga skador, men en tankspridd steg bort. Ta Inventering

utanför normal arbetstid, ta en noggrann titt runt med ett urklipp. Skriv namn och plats på några maskiner eller verktyg som kan vara farliga. Till exempel är en bandsåg ett verktyg i vardagen i en butik som lätt kan klippa av lemmar och fingrar. Skydda varje bit av potentiellt farlig utrustning, många om inte alla kommer med inbyggda säkerhetsanordningar. I fallet med bandsåg, till exempel se till att vakterna är på när sågen inte används. Detta kommer att vara milt obekväm för dem som behöver använda såg ofta, men väl värt det extra besväret.
Sinne dina sladdar

auto butiker är fulla av nätsladdar och Tryckluft slangar. Med användning, dessa tenderar att bli oorganiserat och sammanflätade, kör överallt och bara väntar på att resa någon. Reda ut trassliga sladdar, konfigurera (eller band nedåt) alla sladdar som ligger tvärs gemensamma gångbanor. Kort sagt, städa upp lite. För luftslangar, installera rullar på taket. Med en snabb dra på en slang, kommer rullen lyfta från golvet och ur vägen.
Oil Farliga

Auto butiker använda rikligt med olja och andra hala substanser, ibland, dessa spill på golvet. Dessa är svåra att rengöra utan hjälp av ett spill kit, så håll ett kit till hands, och du kommer att kunna ta hand om problemet direkt.
Skydda din Mekanik

Om du vill ta säkerheten på allvar, se till att dina mekaniker göra också. Gör regler - (. Eftersom en kvarn från andra sidan rummet kan lätt slänga något rätt på deras ansikte) alla har att bära skyddsglasögon när de är i butiken, oavsett vad de gör Alla bör också bära mekaniker handskar skydda dem från kemikalier och andra skador och bör också bära mekaniker skor, som har bättre grepp och tår stål.
hålla alla Else Out
p Det finns ingen anledning för någon som inte är en mekaniker att vara i din butik. Utomstående kan snubbla över saker och råkar dra ur dem. De avleda uppmärksamheten från uppgiften, och en brist på fokus kan leda till allvarliga olyckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59921.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.