Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Starter på en 1995 Chevy S-10

Startmotorn på en 1995 Chevy S-10 pickup fysiskt startar motorn med hjälp av ström från batteriet för att veva svänghjulet på baksidan av motorn. När startmotorn går ut, kommer motorn inte vändas. Den 1995 S-10 erbjöds med en 2,2-liters fyrcylindrig motor samt en 4,3-liters V6 som i huvudsak var General Motors omtalade små block V8 med två cylindrar avhugget. Ersättning av startmotorn på endera version av 1995 Chevy S-10 är densamma. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Jack
Jack står
Däck järn
Maskeringstejp
Märkpenna
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag ställa
ersätter starter
Visa fler instruktioner
1

Öppna S-10: s huva och ta bort den negativa batteripolen från batteriet med fast nyckel, sedan den Samma med den positiva polen.
2

Använd domkraften för att lyfta fram i S-10 och ställ den på pallbockar. Kontrollera att fordonets vilar säkert på läktarna före fortsatt arbete på S-10. Avlägsna förarsidans däck med däcket järn, och ställa däcket åt sidan.
3

krypa under bilen och leta reda på startmotorn, på förarsidan av motorn, mellan sändning och motorblocket, strax bakom avgas och bredvid oljetråget. Det är cylindrisk till formen och har en andra cylinder som är monterad vid sidan av den. Märka alla av trådarna med hjälp av maskeringstejp och märkpenna. Gör etiketterna läsa något som kommer att påminna dig vad tråden går där när det blir dags att installera ledningarna. Till exempel kan du skriva (1) på strömkabeln, och sedan om du vill, skriva ett (1) på strömkabeln terminalen på startmotorn.
4

Leta svänghjulskåpan på överföringen. Detta är en stor metall lock längst ner av överföringen, svart färg, där överföringen möter motorblocket. Skruva loss svänghjulskåpan från transmissionen, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla sedan bort fästena fäster startmotorn till motorn, med spärrfunktion. Lossa de elektriska ledningarna från startmotorn, med hjälp av en skiftnyckel.
5

unbolt starter från motorblocket, med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. När du är nere på den sista bulten, håller startapparaten stadigt med en fri hand så att det inte faller från motorn - det är tungt. Sänk sedan starter från lastbilen.
6

Lyft ersättare starter på motorn och säkra den med fabriken hårdvara och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sätt tillbaka motorn parentes, svänghjulskåpan och ledningar i omvänd ordning mot demonteringen.
7

tillbaka förarsidan däck, använda däck järn, och lägre lastbilen hjälp av domkraft. Sätt tillbaka den positiva polen, sedan den negativa terminalen på batteriet i öppen-nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60252.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.