Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att ta ner bensintanken på en 1996 GMC Suburban

Under 1996 använde GMC Suburban en tank stål gas att innehålla dess bränsle. Denna tank är stark och robust, men med tiden och genom vissa väderförhållanden, kan tanken börjar brytas ner och korrodera, ibland inifrån och ut. Detta kan resultera i partiklar i bränslesystemet, igensatta bränslefilter eller andra frågor. Korrigeringen är att ersätta tanken med en ny modell. Saker du behöver
Jack
Jack står
Flathead skruvmejsel
Assistant Review 3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
2-fot lång träkloss

Visa mer instruktioner
1

Kör Suburban så mycket som möjligt för att tömma tanken. Normalt skulle du försöka att suga ut tanken, men dessa gas påfyllning av är svåra att suga ur, och det blir farligare i processen på grund av öppna rökgaser. Om du inte kan köra lastbilen, har en assistent i närheten för att hjälpa till med att sänka bensintanken.
2

Lyft upp SUV med domkraft och ställ den på fyra pallbockar. Var säker på att det är säkert innan du arbetar under trucken. Addera 3

Lossa slangklämman på Bränslepåfyllningsöppning och vent slang med skruvmejsel, bänd slangen utanför tanken. Lossa men ta inte bort remmarna gastank med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Koppla den elektriska anslutningen på toppen av gastank med händerna. Koppla bränsleledningarna vid toppen av tanken med skruvmejsel.
5

Place träbiten ovanpå jack pad, sedan höja upp domkraften att bara kontakta bensintanken. Placera din assistent vid ena änden av tanken med dig på andra, ta sedan bort banden gastank med spärren. Har din assistent balans tanken när du sänker domkraften försiktigt. När tanken sänks hela vägen, skjut den av domkraften på marken, dra ut den från under fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60254.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.