Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar kylarslangar i en Lincoln Town Car

Med tiden slangar kylaren på en Lincoln Town Car kommer att ruttna, spricka och sedan misslyckas. Den föreslagna tidsramen för att byta slangarna i en Lincoln är vart femte år eller tidigare om sprickor uppstår vid inspektion. Byte av slangar kan göras i ditt eget garage och det är inte nödvändigt att ta bilen till en reparatör. Vanliga fordonsindustrin verktyg behövs för att slutföra jobbet. Om du avstå ändra dina slangar och det har varit fem år, riskerar du att få strandsatta på grund av ett kylsystem misslyckande. Saker du behöver
Tänger
Fyra bandklämmor
Övre kylarslangen
Skruvmejsel
Ramper
Wheel chuck
nedre kylarslangen
Visa fler instruktioner
Top Hose
1

bort kylarslangen från kylaren genom att klämma de två flikarna på klämma ihop med en tång. Klämma ihop flikarna släpper klämman s påtryckningar på slangen. Med flikarna pressas ihop, dra slangen från kylaren inlopp.
2

Avlägsna kylarslangen från termostathuset genom att klämma de två flikarna på klämman tillsammans. Med flikarna pressas ihop, dra kylarslangen från termostathuset.
3

Placera två bandklämmor utrustade med skruv kammar ovanpå kylarslangen.
4 < p> Slip ena änden av radiatorn slangen på termostathuset och skjut bandklämman på plats. Dra åt klämman med en skruvmejsel.
5

Slip den andra änden av kylarslangen på kylaren inloppsröret och skjut bandklämman på plats. Dra bandet klämman med en skruvmejsel.
Botten Slang
6

Kör Town Car på en uppsättning av front-end ramper att vinna markfrigång under kylaren. Säkra fordonet genom att sätta i nödbromsen och placera ett hjul chuck bakom bakhjulet.
7

Placera en hink under petcock (drain) av radiatorn. Den petcock ligger på undersidan av kylaren. Öppna petcock genom att vrida den moturs med en tång. Låt all kylarvätska rinna in i skopan.
8

bort kylarslangen från kylaren utloppsröret genom att klämma flikarna på klämman tillsammans. Med flikarna pressas samman dra slangen utanför utloppsröret. Dränera överflödig vätska från slangen i hinken.
9

Trace kylarslangen till den plats där den ansluter till motorns vattenpump. Ta bort slangen från vattenpumpen genom att klämma ihop flikarna på klämman. Med flikarna pressas ihop, dra slangen från vattenpumpen.
10

Placera två bandklämmor på botten kylarslangen.
11

Placera ena änden av kylaren slangen på vattenpumpen och skjut bandet klämman på plats. Fäst klämman med en skruvmejsel.
12

Placera den andra änden av slangen på kylaren utloppsröret och skjut bandklämman på plats. Fäst klämman med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60376.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.