Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Starter Från en 1979 Chevy Van

Van scenen var enormt 1979 , med skåpbilar sälja showroom golv som galen . Idag , 1979 Chevrolet Vans - av vilka många är fortfarande på väg - har sett en hel del miles på vägen och har börjat tusentals gånger . När startmotorn går ut , upphör van att köra efter att den stängts av. Den fix är att byta startmotorn med en ny modell , men först måste du ta bort den defekta starter . Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
< br > 1

Öppna huven . Lossa kontakterna på batteriet med en fast nyckel , som börjar med den negativa polen sedan flytta till den positiva polen . Höj van i luften med hjälp av domkraft , och satte ner den på pallbockar .
2

Leta startmotorn på passagerarsidan av motorn , bredvid transmissionen . Lossa anslutningarna på startmotorn med en skiftnyckel tills alla elektriska anslutningar är avstängda av startmotorn .
3

Unbolt en av startmotorn bultarna med 3/8-tums ratchet , förlängning och uttag . Stötta starter med ena handen , och sedan koppla bort den andra starter bulten med spärr, eftersom startmotorn är ganska tung . Sänk startapparaten bort från botten av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60403.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.