Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en styrarm från en 1998 Beetle

styrarmen på en 1998 Volkswagen Beetle hjälper till att hålla den främre hjulupphängningen rör sig upp och ner. För att göra detta, använder den en serie av bussningar och en kulled, för att hålla resor i schack. Men när dessa bussningar bryta ner eftersom de kommer med tiden, då däcken börjar slitas ojämnt och så småningom, kan du hamna i en olycka. Lyckligtvis, om du tar bort styrarmen, kan du åtgärda problemet själv. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kulled borttagningsverktyg
skruvnyckel set

Visa mer instruktioner
1

Ställ domkraften under den främre tvärbalk av Beetle. Pumpa upp domkraften tills framhjulen är upplyfta från marken. Ställ in domkraften under chassit och sänk domkraften tills det är i kontakt läktaren. Ta bort de främre hjulen.
2

Unbolt lägre länkarm kulleden från styrspindeln med hjälp av kulleden separator och en 1/2-tums Ratchet och uttag. Unbolt krängningshämmaren koppling till den undre länkarm med 1/2-tums Ratchet och uttag.
3

Unbolt första nedre länkarm bult ansluten till hjälpramen, den som går parallellt med marken, med 1/2-tums Ratchet och uttag. Ställ sedan in domkraften bredvid varandra nedre länkarm montera och lyfta upp den tills den kommer i kontakt hjälpramen.
4

Unbolt resterande nedre länkarm fäste från hjälpramen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra reglaget armen ut från fordonet med båda händerna. Sätt tillbaka bulten du bara bort till hjälpramen med 1/2-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60516.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.