Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur byter jag kylfläkten på en 2001 PT Cruiser ?

I 2001 PT Cruiser använder en elektrisk fläkt . Elektriska kylfläktar är stora lågenergilampor jämfört med remdrivna fläktar . De har dock ofta misslyckas utan förvarning . En enkel kontroll som är bra att göra då och då är att slå eluppvärmningen på . Denna klimatkontroll läget använder luftkonditioneringen att avfukta vindrutan . När luftkonditioneringen är på , så är det kylfläkten . Lyft huven och kontrollera kylfläkten . Om det visar långsamt , har ett gnisslande ljud , vibrerar eller misslyckas att komma på , måste den bytas ut. Saker du behöver
Jack
stödbenet
3/8 Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och ta bort de två skruvarna kylarfläkt från fläkten . Den fläkten är fastskruvat direkt bakom radiatorn bredvid motorn. Se till att motorn är kall .
2

Jack bilen upp och sänk ner den på pallbockar . Den elektriska fläkten måste avlägsnas från bilens undersida . Töm kylaren och ta bort den nedre kylarslangen .
3

Koppla ur fläkten , ta bort fläkten monteringsskruv och sänka fläkten . Installera den nya fläkten och sätta tillbaka den nedre kylarslangen . Fyll kylaren med nytt kylmedel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60708.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.