Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur tar jag bort och ersätt en Chevy Avalache Generator?

Generatorn i en Chevrolet Avalanche skapar energi för det elektriska systemet i SUV. När generatorn slocknar, är motorn och tillbehör tvungen att köra bort av batteri. Med inget sätt att ladda själv är batteriet slut dräneras helt torr. För att åtgärda problemet måste generatorn komma ut och ersätts med en ny. Lyckligtvis är detta inte en komplicerad process och det kan göras på ungefär en timme. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums breaker bar
Byte generator
Visa fler instruktioner

1

Pop huven. Ta den negativa batteri bolt på batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag, ta sedan bort den positiva bulten. Lokalisera remspännaren på toppen av motorn, precis till vänster om vertikala centrumlinjen. Vrid spännaren moturs med 3/8-tums breaker bar och en socket, dra sedan bort remmen från generatorn remskiva, som är till höger om spännaren.
2

Koppla ur kabelstammen till generatorn med händerna. Unbolt batteriet ledningen till generatorn med en skiftnyckel. Sedan skruva isär generatorn från motorn monteras med 3/8-tums Ratchet och uttag och lyft den ur motorfästet. Addera 3

Ställ ersättare generatorn i motorfästet. Skruva fast med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skruva fast batteriet leder till den nya generatorn, sedan koppla in kablaget.
4

Vrid remspännaren moturs med 3/8-tums breaker bar och en socket. Placera remmen över remskivan och sedan sätta spännaren medurs igen.
5

Fäst pluspolen till batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag, anslut sedan den negativa polen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60745.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.