Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur felsöker jag en 1996 Honda Accord Switch Repair Ignition?

Honda har använt samma, grundläggande design för sina fordon tändnycklarna för många år. Den installeras inuti rattstången skal - mittemot tändningsnyckeln - och hålls på plats med två skruvar. Även om det finns flera lägen för tändningslåset - "Off", "Tillbehör", "Run" och "Start" - det vanligaste felet inträffar i "Run"-läge. När brytaren misslyckas, bilen stannar och funktioner ingenting. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Ta bort locket rattstången med en stjärnskruvmejsel för att ta bort de övre och undre skruvarna som håller plasten täcker tillsammans. Det är nödvändigt att manövrera omslagen runt rattstången tiltspaken. Ha tålamod och arbeta försiktigt när böjning täcket för att dra bort dem så att de inte spricker eller skada dem.
2

Ta bort de två Phillips-skruvar som håller tändningslåset till brytarhuset. Växeln är vita, runda och har en lång kabelnät som leder till gruppcentralen. Följ tråden leder till gruppcentralen placerad under instrumentbrädan och dra ur selen. Inspektera baksidan av omkopplaren för värmebeständighet smälta kontakterna. Den mörka missfärgningar är uppenbart, och lödtenn som används för att ansluta kablarna till kontakterna ska puddled och misshaped.
3

Passa in den nya brytaren till brytarhuset och se till den drivutskott från låscylindern passar tändningslåset väljaren kortplats. Det är omöjligt att installera brytaren fel, men det kan kräva att vrida nyckeln att anpassa nyckeln med facket. När monterade, installera två hållare skruvarna.
4

Route tändningslåset ledningsnätet ner i kolonnen och sätt omkopplaren i det utrymme som är inbyggd i säkringen panelen. Byt kolumn omslag. De kommer att installera mycket lättare än de togs bort. Montera de övre och undre skruvarna, anslut batteriet och sänka huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60996.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.