Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Tips om Byta kulleder

Kulleder är viktiga kontakter mellan styrlänkaget och axelarrangemanget. Denna del av din fjädring gör att du kan styra din bil och är en mycket viktig del av stödet. Kulleder är mycket lik den kulleden i höften. Tyvärr, med tiden kulleder slits ner på grund av skräp och ojämn beläggning. Det finns fyra av dessa fogar på en bil. Prepping för Ball Joint borttagning

Lås ratten med tilt justeringen innan du hissar upp bilen för att ta bort kulleder. Detta gör att styrlänkaget skall placeras för bästa möjliga tillgång till kulleder. Säkra fordonet på pallbockar sedan ta bort hjulen. Trots kulleder är kostsamma och en försäljning på din lokala skroten kan verka frestande, är det viktigt att köpa nya, kända varumärken kulleder.
Ta en kulled
< p> När redo att ta bort en kulled, tvätta alla leran och fett bort med vatten och en fett-skär diskmedel. Om bultar och muttrar är svåra att ta bort, använd WD-40 eller Liquid Wrench på dem.
Undvika mekaniker


Om du har valt att installera dem själv, se till att du använder "bära-indikerar" kulleder. Dessa kulleder, en gång slitits till den grad att behöva byta, kommer att göra ett ljud för att meddela dig att de går dåligt. Bullret är liknar en "skrik" och är uppenbart. När du köper dem, ge säljare på delar butiken med bilens märke, modell och motorstorlek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61049.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.