Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter torkarmekanism på en 1999 Chevrolet Silverado

Vindrutetorkarna på en 1999 Chevrolet Silverado fungera via en vindrutetorkare mekanism (motor) som är monterad inuti kåpan. Dessa motorer kan misslyckas med tiden, vilket gör att torkarna inte fungerar. Byte av motorn är relativt lätt, vilket kräver minimala verktyg. Saker du behöver
Torx-huvud chauffören satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter torkarmekanism
Visa fler instruktioner
1

Dra av locken på ändarna av armarna vindrutan torkar. Unbolt torkarna från torkare kopplingen. Luta armarna i slutet så de pekar uppåt. Dra en av dem utanför torkar kopplingen.
2

Dra av plaständskydd på sidorna av kåpan av fendrar. Ta bort skruvarna som håller den på plats med hjälp av Torx-huvud drivrutiner. Dra klippen bort kåpan för hand. Dra kåpan från Silverado och lägg den åt sidan.
3

skruva isär torkarmekanism från torkare koppling med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla ledningarna till kopplingen för hand. Ta mekanismen ur kåpan.
4

Bolt ersättning torkarmekanism till torkare koppling med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Skruva fast kopplingen till mekanismen. Anslut ledningarna in i mekanismen.
5

tillbaka kåpan med en Torx-huvud chauffören. Sätt tillbaka torkararmarna med en 3/8-tums Ratchet och uttag, och tryck locken torkararm tillbaka på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61182.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.