Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Kombiinstrument från en 1996 Ford Ranger

I kombiinstrumentet på en 1996 Ford Ranger innehåller alla mätarna för motorn. Dessa mätare visar de viktiga saker som föraren behöver känna under körning. Om någon av dessa mätare misslyckas, då hela kombiinstrumentet måste avlägsnas från fordonet, så att den kan repareras med en hastighetsmätare eller mätare specialist, eller ersätts helt med en ny modell. Det bör ta ca 30 minuter för avlägsnande av klustret. Saker du behöver
kryssmejsel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra ut aska facket på instrumentbrädan och lossa skruvarna som håller den på plats. Dra sedan aska facket borta från instrumentbrädan. Använd skruvmejsel för att försiktigt bända ut ventilerna klimatkontroll på vardera sidan av klustret.
2

Grip infattningen runt kombiinstrumentet med båda händerna och dra den mot dig. Koppla faran byta och ta loss ramen med händerna.
3

Skruva kombiinstrumentet från instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel. Skruva den automatiska växellådan väljaren display från klustret med Phillips-skruvmejsel om du har en automatisk växellåda.
4

Ta kombiinstrumentet bort från instrumentbrädan och nå bakom den för att ta bort hastighetsmätaren kabeln. Dra ur kablarna från klustret och ta bort den från instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61196.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.