Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man monterar en kolvring

Kolvringar är kritiska tätningar eftersom maskinkolv ensam inte kan hantera den explosiva energin av förbränningen av bränslet. Kraften är så kraftfull att två förbränningsanläggningar tätningsringar används. För att hålla motorolja från att läcka in i förbränningskammaren, är en tre-bit olja tätningsring också installerat på kolven, som ligger nedanför de två primära förbränningsprodukterna ringar. Racebilar, höga Motorer Effektivitet och industrimotorer använder alla ringar gjorda av en mängd olika metallegeringar. Saker du behöver
Vise
Visa fler instruktioner
1

Välj kolvringen som grundar sig på tillämpningen av motorn. Ett populärt val är ringar som har krom läggs till metallegering. Detta hårdnar ringarna, gör dem mer hållbara och förlänger ringen livscykel. Extra arbete behövs för att prep cylindern att acceptera dessa ringar och hjälpa ringar "säte" mot cylinderväggen. Om de inte sittplats, kommer motorn inte köras.
2

Kläm kolvaggregatet i ett skruvstäd och installera ringen oljehantering på nya kolvar. Det är alltid bäst att installera nya kolvar och ringar som en komplett enhet vid ombyggnad en motor. De oljehantering ringar måste passas in i botten spåret, så placera de tre bitarna i rätt ordning --- de två tunna ringar går på toppen och botten av olja-skrapring --- att slutföra installationen.

3

Montera andra kompressionsringen över kolvtoppen genom att försiktigt dra ringspalten isär och arbeta den ner sidan av kolven. Se till att den andra ringen är installerad och inte den första. Tillverkaren paketen ringarna i rätt ordning, så var noga med att följa rätt ordning. Ringarna är också konstruerad för att passa med en specifik sida upp. Om sidan reverseras under installationen, kommer tätningen att misslyckas.
4

Montera den övre ringen på översta spåret som skärs i kolven. Det är det enklaste ringen att installera, så dra ringen något isär och arbeta runt kronan. Det kommer att glida lätt på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61211.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.