Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bakre Länk Sway Bar på en Taurus eller Sable

De bakre krängningshämmare länkar på en Ford Taurus eller Mercury Sable (vilka båda är byggda med samma chassi) är utformade för att ansluta bakre krängningshämmare till den bakre suspension. Dessa länkar är kritiska eftersom de se till att vingla bar gör sitt jobb, vilket är att styra sida till sida rörelse när fordonet svänger. Om ändlänkarna går dåligt, då blir det buller och spela i suspension, vilket kan orsaka problem. För att åtgärda problemet måste du byta länkar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skiftnyckel set
Replacement vingla länkar stångände

Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av bilen med domkraft och sätta bilen på pallbockar. Ta bort de bakre hjulen med däck järn och flytta dem åt sidan.
2

Unbolt krängningshämmaren änden länk från krängningshämmaren med 3/8-tums Ratchet och uttag och en öppen- skiftnyckel. Unbolt ändlänken från fjäderben med samma verktyg. Upprepa på den andra sidan av fordonet, dra sedan länkarna bort av fjädring och krängningshämmare.
3

löst installera ersättande gungning länkfältet slut på krängningshämmaren på båda sidor med dina händer. Löst installera den andra änden av änd länkar till stagen. Installera de bakre hjulen med däck järn.
4

Sänk bilen av domkraften står med domkraften. Dra upp vingla Länkfältet ände med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61240.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.