Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Time en 1999 Nissan Altima

Dålig fordon timing kan vara ett resultat av många faktorer. En smutsig luftrenare, intag slangar eller kanaler kan alla orsaka tidpunkten för ett fordon att fluktuera. Fördelarlocket fel kan också orsaka tidpunkten för en Nissan Altima att köra grovt eller tomgång felaktigt. Var noga med att inspektera gasreglaget vale och /eller gasspjällssensorn för korrekt drift innan du ställer tidpunkten på din bil. Om gasreglaget sensorn inte längre fungerar, kan detta orsaka dålig timing symptom. Saker du behöver
Timing ljus
Varvräknare
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och rengör inställningsmärkena på vevaxelns remskiva och framsidan av motorn. Använda krita eller färg, färg inställningsmärkena.
2

Bifoga en varvräknare till motorn och bifoga ett stroboskop till No.1 cylinderns tändkabel.
3

Kontrollera att alla kablar rensa fläkten och sedan starta motorn. Låt fordonet att nå normal arbetstemperatur.
4

Blockera framhjulen och dra åt parkeringsbromsen. Shift transmissionen i friläge.
5

Race motorn vid 2.000 rpm i två minuter. Se till att alla tillbehör är avstängda. Kör bilen på tomgång i en minut. Race motorn igen för två minuter. Kör motorn på tomgång i en minut.
6

Rikta stroboskop på inställningsmärkena. Lampan tänds när markeringarna på remskivan och motorn är i linje. Den korrekta tändningen för en 1999 Nissan Altima 2.4l är 18 till 22 grader före övre dödpunkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61277.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.