Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Blötlägg en förgasare

Förgasare exakt tillverkas, innehåller massor av små, rörliga delar, och avser att noggrant mäta och mätare bränsleflöde in i en motor. Det är oundvikligt att under sin livslängd de kommer att behöva tas isär, rengöras, och återuppbyggdes. Bensin är inte ett rent bränsle. Den innehåller lacker och fernissa, skapar biprodukter från förbränning, och drar åt sig vatten. Förgasare blir sotigt med alla dessa, och när de gör det, minskar prestandan. Blötläggning förgasaren är essentiella för korrekt rengöring, så länge som den korrekta lösningsmedel användes. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel och demontera förgasaren. Det är nödvändigt att undanröja de huvudsakliga komponenterna, inklusive float-skål lock och bottenplattan. Det är också en bra idé att ta bort munstycken i botten av float bowl. Detta gör att rengöringslösningsmedel att penetrera alla de små områden som blivit kontaminerade med lack och fernissa som finns i bensin. Flottören skål kan också ha förkalkning i botten om vatten har samlats och satt i förgasaren under en längre tid.
2

Placera alla komponenter i en blöt korg. Dessa metall korgar är perforerade med små hål för att tillåta lösningsmedlet i, men hålen är tillräckligt små för att förhindra att små, ömtåliga förgasardelar från att falla ut. Sänk korgen i 5-liters hink med specialitet förgasare renare. Låt det dra över natten.
3

bort förgasaren från renare hink, och haka fast korgen på sidan av hinken med inbyggda klipp som finns på sidan av korgen. Låt renare att rinna tillbaka in i skopan. Vrid kroppen av förgasaren över för att se till att flottören skål fullt avlopp. Avlägsna korgen och på locket på dammsugaren. Det är mycket avdunstning, så hålla locket säker.
4

Skölj förgasaren med rent vatten. Torka förgasaren ner med rena butik handdukar, sedan använda tryckluft för att lätt blåsa ut all instängd vatten i diverse passager och bränsle kanaler mätare. När de är färdiga, är förgasaren klar för ombyggnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61349.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.