Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den Spjällhus av en 3,8 Buick

Den 3.8L motorn finns i några år och modeller av Buick bilar använder ett gasreglage kroppen att reglera mängden luft som strömmar in i motorn. Denna spjällhus har en fjäril ventil på framsidan som öppnas och stängs med gasvajern. Spjällhuset behöver tillfälligt underhåll, inklusive rengöring och smörjning av kopplingen. För att göra detta, kan du ta bort spjällhuset från motorn, vilket borde ta ungefär en timme att göra. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Flathead skruvmejsel
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Skjut drain pan under kylaren. Öppna petcock ventilen på botten av radiatorn med händerna och släppte ut cirka en gallon från kylaren, stäng sedan ventilen.
2

Ta bort slangen luftintag från framsidan av spjällhuset på framsidan av motorn med skruvmejsel. Dra slangen från motorn så att den är ur vägen.
3

Dra vakuumledningarna på spjällhuset för hand. Lossa slangklämmorna som håller kylmedelsledningarna till spjällhuset med skruvmejsel och dra linjerna bort av spjällhuset.
4

Koppla på elektriska höljen från spjällhuset hand. Haka av gasvajern och farthållare kabeln från spjällhuset med händerna.
5

Unbolt spjällhuset från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra spjällhuset ifrån grenröret, ta sedan ut den ur motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61430.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.