Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du avgör vilken remskiva Bad på en Oldsmobile Cutlass Ciera

Oldsmobile Cutlass Ciera är en medelstor bil som tillverkades från början av 1980 till mitten av 1990-talet. Det var den mest sålda bilen i Oldsmobile produktlinje och erbjuds med två motorfamiljer, antingen fyra eller sex-cylindrig. Det var också tillverkade med en front-wheel-drive transmission. Samtliga remskivor och motor tillbehörskomponenter bilresa är på passagerarsidan i motorrummet. Testning för bullriga remskivor är en enkel operation som tar bara några minuter. Saker du behöver
mekaniker stetoskop
3/8-tums Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

starta motorn och höja huven på bilen. Lyssna efter den bullriga remskiva och försök att isolera platsen. Börja med den mest uppenbara källan till buller och sondera komponent med en mekanik stetoskop.
2

Probe olika komponenter för att kontrollera placeringen av bullret. Några vanliga fel objekt i remskivan området på Ciera är löphjulet och remmen spännaren. När det misslyckades objektet finns med stetoskop, kommer den morrande ljud vara självklart.
3

bort drivremmen från Ciera med hjälp av en hylsnyckel för att lossa spännaren. Slip av remmen från remskivorna. Snurra komponenten för hand för att kontrollera dina resultat. En defekt remskiva kommer kännas grov som de slitna remskiva lagren slipa mot varandra. Byt defekt remskiva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61519.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.