Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Copper Vs . Stål Head Gasket

En tättslutande topplockspackning är avgörande för att hålla luften inne i förbränningskammaren av en motor så att förbränningsmotorn kan skapas . Head packningar också hålla vätska i motorn från att blandas med vätska i cylindern. Kopparpackning

koppar huvudet packningar kan användas där vanliga huvudet packningar misslyckas i nitrösa och högt laddtryck applikationer . Fastigheter i koppar leder värme från förbränningskammaren , vilket gör det osannolikt att blåsa ut . Dessutom , kan koppar huvudet packningar återanvändas i vissa fall och göra en lämplig ersättare när den ursprungliga packningen är inte längre tillgänglig eller lämplig på grund av ändringar som gjorts till motorn .
Flerskiktseffekt Steel Packning < br >

stålhuvudet packningar gjorda för användning i högpresterande motorer kallas flerskiktade stål ( MLS ) packningar . MLS huvudet packningar monteras torra eftersom de är pre - belagda med en gummilisten . En ren , plan yta på huvudet och blocket är viktigt på grund av det faktum att MLS packningar är styvare än vanliga packningar .
Packningsval

enligt SCE Incorporated packningar , koppar huvudet packningar göra bättre val för hög fart och nitrösa applikationer , medan MLS packningar är mer lämpade för modern street - drivna motorer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61580.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.