Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1987 Ranger Tändningslås

Tändningslåset på en 1987 Ford Ranger utlöser börjar processen för Rangers motorn . Denna switch har elektriska kontakter inne i den , och med varje tur av nyckeln , dessa kontakter slits . Om kontakterna slits helt , då tändningsnyckeln ej att fungera och Ranger kommer inte att kunna starta . Om detta händer dig , då måste du ta bort brytaren så att du kan byta ut den mot en ny . Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Drill
1/8-tums metall borr
Skruvutdragarsats kit
Visa fler instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset , och se till att den är i " Lock" . Ta bort skruvarna på undersidan av trim Rattstången paneler med en stjärnskruvmejsel om du har en icke - tilt rattstång . Om du har en tilt rattstång , pressa den övre förlängning svepning bort av rattstången vid 12 och 6 positionerna klockan med händerna och ta bort locken .
2

Koppla ledningarna till tändningslåset för hand . Borra bort huvudena på bultarna som håller brytaren till låscylindern med borr och en åttondel - tums metall borr .
3

Ta basen av skruvarna som håller tändningen växla på plats med skruven extractor och borren . Dra tändningen ifrån manövreringsstiftet i kolumnen , och ta bort den från Ranger .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61639.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.