Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Spjällhus Insprutare på en Chevy

Före 1995 använde många Chevrolet bilar och lastbilar ett gasfunktionen kropp injektion (kallas TBI för kort) som var en övergång mellan förgasare och bränsleinsprutningssystem av idag. Dessa TBI system har två injektorer som monteras i toppen av spjällhuset. Om en eller båda av dessa injektorer misslyckas, då motorn går dåligt, eller inte köra alls. För att åtgärda problemet måste du byta spjällhuset injektorer med nya, vilket bör ta under en timme. Saker du behöver
Liten brytjärnet
automatisk transmissionsolja
liten kastrull
Byte injektor
Byte o-ringar
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp huven av Chevrolet och ta luftrenaren bort av motorn genom att ta bort fabriken wingnut med händerna. Koppla ledningarna till injektorerna i mitten av spjällhuset med händerna.
2

in den lilla brytjärnet mellan en av spridarna och läppen på spjällhuset, sedan använda spett att smälla injektorer ur spjällhuset. Ta bort O-ringarna från spjällhuset.
3

Häll en liten mängd av den automatiska transmissionsolja i pannan. Doppa ersättare O-ringen i transmissionsolja och sedan installera om O-ringen i spjällhuset.
4

Skjut ersättande spridarna i spjällhuset. Skjut ledningsnätet på spridarna för hand. Sätt tillbaka luftfiltret på spjällhuset och dra på fabriken wingnut med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61665.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.