Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den bakre änden på en Corvette

Chevrolet Corvette har inte en traditionell bakaxelaggregatet som många bakre fordon fyrhjulsdrift. Istället har den en oberoende bakre ände, som består av den bakre änden församlingen själv (ibland kallas den bakre differential) och schakt halva som överför kraften till hjulen. Om du någonsin behöver ändra på växlarna i den bakre änden eller bara behöver reparera enheten, hjälper det att ta bort den bakre änden av bilen så att du har bättre tillgång till delarna. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av Corvette med domkraften och sätta pallbockar under bilen. Kontrollera att drivhjulen är minst två inches från marken. Unbolt bladfjädern från sidorna av suspensionen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, ta sedan bort mittklämman med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk bladfjäder ur suspensionen.
2

skruva isär ändlänkarna bultade till mitten av baksidan av den bakre änden med 3/8-tums Ratchet och uttag och låt ändlänkarna hänga ner. Unbolt ändlänkarna från suspensionen med 3/8-tums Ratchet och uttag och avlägsna ändlänkarna från den bakre änden. Unbolt makten armarna från den bakre änden huset med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, låt dem falla ned till marken. Addera 3

Unbolt halvaxlar och drivaxeln från den bakre änden med 3/8-tums Ratchet och uttag. Låt drivaxeln och halv axlarna hänga. Placera domkraften under mitten av den bakre änden.
4

skruva isär sido fästen och främre fästen från den bakre änden med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Långsamt sänka domkraften nedåt för att sänka den bakre änden av chassit. Dra jack ut underifrån Corvette med den bakre änden ombord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61820.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.