Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Dana 44 bakaxel på en Jeep Wrangler

The Dana 44 axel finns i några år av Jeep Wrangler. Dessa axlar har drivaxlar som gör svarvning, och de ansluter till drevet i mitten av differential. Om du behöver arbeta på differentialen, då de bakre drivaxlarna måste avlägsnas från huset. När arbetet är gjort, är det nu dags att installera drivaxeln i Dana 44 bostäder, vilket skulle ta ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Spetstång
Gänglåsning tätningsmedel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Däck järn
Jack står
Jack
växellådsolja

Visa fler instruktioner
1

Sit så att du inför slutet av Dana 44 axel. Skjut axeltappen i axelhuset med båda händerna. Montera den C-clips i spåren i slutet av drivaxlarna med nål-tång.
2

Montera axeln differentialväxelenheten i mitten av differential med händerna. Sätt en droppe av Gänglåsning på differentialväxeln axel bult, sedan installera skruven i höljet med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Installera det differentiella locket på baksidan av Dana 44 differential med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort avtappningspluggen på sidan av axeln bostäder med 3/8-tums Ratchet och uttag, fyll sedan axelhuset med växellådsolja tills den når botten av påfyllningshålet. Sätt tillbaka avtappningspluggen.
4

skjut bromsen trummor över drivaxlarna. Montera de bakre hjulen med däck järn. Sänk den bakre delen av Jeep av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61975.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.