Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Broms Controller för en 2002 Suburban

Bromsarna på en 2002 Chevrolet Suburban styrs av bromsservon och bromspedalen på SUV. Suburbans utrustade med en bogsering paket kan använda en broms styrenhet, som är utformad för att styra bromsarna på ett släpfordon. Bromsen controller gör att föraren kan ställa in exakt hur släpvagnens bromsar fungerar i samklang med bromsarna på Suburban, bara genom att justera en ratten. Broms styrenheter tar ca 30 minuter att installera, du behöver inte kräver några speciella verktyg för installation. Saker du behöver
Brake controller kit
självgängande skruvar
Drill
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp chaufför- sidodörr och sitta i förarsätet. Hitta en lämplig monteringsplats för broms controller som du inte kommer hit med smalbenen och som inte kommer att störa din körning.
2

Ta bort bygeln från broms controller med stjärnskruvmejsel . Montera fästet broms controller på instrumentbrädan med borren och självgängande skruvar.
3

Hitta den svarta elektriska kontrollpanelen ligger intill chaufför-side kick panel, strax ovanför och till kvar av bromspedalen. Ta av locket panelen med händerna. Hitta uttaget för broms controller, vilket är den andra kontakten på den översta raden från vänster. Anslut ledningsnätet från broms controller kit i uttaget med händerna.
4

Kör den andra änden av ledningsnätet från uttaget på baksidan av bromsen styrenheten. Anslut änden av selen i bromsen controller med händerna, sedan installera bromsen styrenheten i konsolen med hjälp av stjärnskruvmejsel. Fäst alla lösa ledningar från selen till instrumentbrädan med buntband ur satsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62011.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.