Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Polaris RZR: Hur man byter en drivrem

Den drivremmen på en Polaris RZR förbinder sekundära på motorn till kopplingen. Detta tillåter motorn att vrida kopplingen, som ingriper med transmissionen. Om detta bälte skulle misslyckas, kan ATV inte köra någonstans. För att åtgärda problemet måste du byta drivremmen, som tar ca 30 minuter. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Torx-bit set
obestämd nyckel satt
6-tums 3/8-tums förlängning
3/8 -tums hona till 1/2-tums hane socket omvandlare Review Byte bälte
Visa fler instruktioner
1

Flytta RZR i friläge med shifter. Dra sitsen bort av toppen av RZR med händerna. Dra av locket värmesköld bakom säkerhetsbältet med händerna, och sedan skruva isär fästet säkerhetsbältet från chassit med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt bar säkerhetsbälte från plasten konsolen i RZR med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud lite. Ta baren säkerhetsbältet från RZR.
2

bort kopplingskåpan med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera 3/8-tums till 1/2-tums adapter på 3/8-tums förlängning. Hitta den sekundära, som är på den högra sidan av anordningen. Sätt förlängningen monteringen in i sidan av den sekundära och tryck utvidgning i riktning mot motorn. Dra remmen över sekundära, och sedan rotera remmen över sekundära.
3

Dra nya remmen över kopplingen och sedan över den sekundära. Tryck i förlängningen församlingen igen på den sekundära, och sedan rotera remmen på kopplingen och sekundära.
4

ihop kopplingskåpan och säkerhetsbältet bar i chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag, en skiftnyckel och en Torx-huvud-uttaget. Sätt tillbaka värmeskölden genom att skjuta det på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62056.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.