Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

99 Honda Civic Rack Replacement Vägbeskrivning

Den styrväxel på en 1999 Honda Civic förbinder rattstången till hjulen. Denna racket ger också en power assist, vilket gör att vrida hjulen lättare. Skulle styrväxel misslyckas, så kommer det att bli mycket svårt att vända framhjulen, vilket sannolikt skulle orsaka en olycka. För att åtgärda problemet måste du byta ut aggregatet styrväxel, vilket tar några timmar att göra ordentligt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Spetstång
Replacement sprintar
Styrservoolja
Byte styrväxel
Visa fler instruktioner
1

Park Civic och sätta på nödbromsen. Lyft framsidan av Civic med domkraften och sätta bilen på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Skjut under Civic så att du kan se styrväxel. Koppla linjen servostyrning från styrväxel med en linje skiftnyckel. Sätt styrlina i dräneringstråget. Starta motorn och vrid ratten från sida till sida tills alla Styrservoolja mynnar ut i pannan. Stäng av motorn. Lås rattstången genom att vrida ratten från sida till sida. Addera 3

bort styrled kåpan på rattstången med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär styrled bultar från styrväxeln. Ta bort sprintarna i dragstängerna på styrningen knogarna med nål-tång. Unbolt styrstag slutar från knogarna med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skjut styrväxel mot förarsidan av bilen.
4

Pop huven. Koppla ledningarna syresensor på grenröret med händerna. Unbolt katalysatorn på avgassystemet med 3/8-tums Ratchet och uttag och flytta avgasröret ur vägen. Unbolt manöverlänkage från transmissionen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

skruva isär styrväxel förstyvning plattan från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan REGLA UPP styrväxel från chassit med Ratchet och uttag. Skjut styrväxel ut genom förarens sida av fordonet. Lyft rack ersättare styrning på plats och skruva den nedåt med 3/8-tums Ratchet och uttag. Bolt förstyvningsmedlet styrväxel på plats med Ratchet och uttag.
6

Installera styrstag slutar på ersättande styrväxel till Styrspindlar med Ratchet och uttag, samt installera stiften ersättande sprintarna med de nål-tång. Anslut rattstången till kuggstången med 3/8-tums Ratchet och uttag och sätt tillbaka locket rattstången. Sätt tillbaka manöverlänkage och katalysator med 3/8-tums Ratchet och uttag, anslut sedan syresensorn ledningar med fingrarna.
7

tillbaka framhjulen med däck järn och lägre Civic av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62095.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.