Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Nackdelar med att vara en bil tekniker

För människor som älskar bilar, kan de upplevda nackdelar i bilreparationer fältet vara lite mer än mindre besvär. En blivande bilmekaniker behandlar frågor inklusive säkerhet, ekonomisk och även hälsofrågor, på grund av de kemikalier som mekaniker kommer i kontakt med dagligen. Utbildningsfrågor är också viktigt, beror inte liten del till den snabbt växande tekniken bakom moderna fordon. Verktyg

Butiker där auto mekanik arbetar nästan aldrig leverera verktyg. Av denna anledning måste mekaniker själva investera i en komplett verktygslåda, som ofta inkluderar specialitet verktyg som endast får användas för ett syfte på ett fordon. Mekaniker "verktyg är oöverkomligt dyr, särskilt när mekanikern har bara börjat sin karriär. Tool stöld är ett annat stort problem, vilket gör medarbetarna av ny mekanik tveksamma till att låna ut sina verktyg.
Advancement

Auto mekanik normalt inte gå långt, vilket kan leda till en känsla av stagnation på arbetsplatsen. Medan en mekaniker skulle avancera till att bli en butikschef, är detta ofta ett drag görs efter en skada, eftersom butikschefer kan ibland göra mindre än de mekaniker som arbetar för dem. Detta beror på att mekaniken får betalt per jobbet, snarare än per timme. I grund och botten, desto snabbare mekaniken fungerar, desto mer pengar de gör. En chef tjänar en timlön eller årslön.
Arbetsvillkor

Många butiker är inte väl uppvärmd på vintern och är inte luftkonditionering på sommaren . Mekanik arbetar även under fordon, samt med elektriska komponenter och vassa föremål. Detta utsätter dem för heta fordonsdelar, droppande vätskor och vassa rostiga delar. Det finns en nästan konstant risk för blåmärken och blodiga knogar, nedskärningar och föremål som tappas på fötterna. Mekanik mest bekväma i en butiksmiljö är de tekniker som har investerat i säsongens uppsättningar skyddskläder som stövlar stål tå, arbetshandskar och isolerade eller oisolerade överdragskläder, som fungerar både för att trösta och ge trygghet för teknikern.

Utbildningskrav

Utbildningskrav för bilreparationer tekniker inkluderar eftergymnasial utbildning eller annan specialiserad utbildning, vilket ofta är lika dyrt som att delta i en traditionell statlig högskola eller universitet. För många hoppfulla automatiska tekniker, innebär detta att behöva ta studielån. Även denna utbildning är omfattande, inte ta det inte certifiering. Certifiering kräver omfattande tester, främst genom Automotive certifieringstjänster Excellence Center, som teknikern är vanligtvis ansvarig för att betala. I vissa fall måste teknikern erhålla ASE certifiering innan de erbjuds arbete i en butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62170.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.