Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man Välj en bilverkstad

En av de viktigaste delarna av det dagliga livet är ditt fordon. Det får dig att arbete eller skola, till mataffären, banken och tillbaka hem. När det finns ett problem med det, vill du vara säker på att de människor som fixa det vet vad de gör. Läs vidare för att lära sig att plocka en bilverkstad. Instruktioner
1

Få remisser från familj, vänner och arbetskamrater. Kontrollera den lokala Better Business Bureau för information om inlämnade klagomål, hur många (om någon) och butiken rekord på att lösa problem.
2

besöka butiken. Observera hygienen, belysning, organisation och utrustningens skick.
3

Undersök mekaniken "certifiering. Fråga om de är certifierade och i vilket område. Mekanik kan certifieras av en biltillverkare eller en allmän organisation som det nationella institutet för Automotive Service Excellence (ASE). Leta efter en mekaniker med giltiga referenser, lämplig utbildning och erfarenhet av att arbeta på din bilmodell. Vet om de är kvalificerade att göra olika typer av tjänster såsom el-och bromssystem. Vissa bilverkstäder arbetstagare endast kvalificerade att göra oljebyten.
4

Fråga om vilka typer av kundservice fördelar butiken erbjuder. Vissa kan erbjuda hyrbilar på plats, lånad bil eller en buss till och från arbetet medan din bil repareras. Fråga om de har kvällen och timmar helg.
5

Välj en verkstad auktoriserad att utföra reparationer enligt garantin, om din bil har en.
6

inrätta en arbetsgrupp förhållande med verkstaden. Den bästa tiden att plocka en butik är innan du behöver en. Förebyggande underhåll är billigare än att reparera ett stort fel. Börja med något "litet" som ett oljebyte eller en check-up på en av bilens system. Vissa butiker erbjuder gratis broms kontroller eller fri luftkonditionering kontroller systemet.
7

Jämför priser för allmänna tjänster såsom bromsar, luft kontroller luftkonditionering och finjusteringar. Dessa avgifter kan variera kraftigt, men de kommer att ge dig en uppfattning om huruvida den butik du funderar faller i den genomsnittliga prisklass. Tänk kedjor samt självständigt ägda butiker. Begär referenser från nöjda kunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70924.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.