Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Var att hitta gamla karossdetaljer

Oavsett om du är en automatisk entusiasten eller ett hem mekaniker arbetar med ett projekt bil, kan du finna dig i behov av kroppsdelar för att hålla din bil ser sitt bästa. Även mekaniska delar är mer lättåtkomliga på en Biltema, kan hitta kroppsdelar som är i gott skick för att passa en äldre bil vara utmanande. För att göra det mesta av din tid och ha en lyckad sökning, måste du veta hur och var du ska leta. Saker du behöver
tillgång till telefonboken
Tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
Hitta gamla karossdetaljer
1

veta detaljerna om bilen och den del som du söker. Ha året, märke och modell praktiskt när du letar efter specifika kroppsdelar. Vara medveten om eventuella optioner paket bilen kan ha. Till exempel kommer en dörrpanel för en Boss Mustang passar annorlunda än den hos en Cobra Mustang. Dessa detaljer kan betyda skillnaden mellan en kroppsdel ​​som passar, och en kroppsdel ​​som inte gör det.
2

Kontrollera telefonboken för listor bärgning gård. Många rädda varv annonsera primärt i telefonboken. När du har hittat flera i ditt område, kontakta dem. Fråga om de har några bilar som matchar din, och fråga om kroppen är salvageable. Du kan också fråga dem vad de avgifter och förfaranden för inköp och avlägsna kroppsdelar. De flesta bärgning återförsäljare är mycket kunniga om vad de har i sina gårdar, kan du spara tid genom att ringa framöver.
3

Review och annonser Posta på nätet och tidningen platsannonser. Skicka en tydligt formulerad annons visar exakt vad du letar efter. Chansen att du kommer åtminstone hitta en annan bil entusiast som kan peka dig till andra resurser, men du kan också hitta exakt vad du letar efter. När du bedriver denna väg, glöm inte att du har möjlighet att förhandla för den del du söker.
4

Kontakt och /eller gå med i en bil klubb. Många klubbar har listor över rekommenderade mekanik och andra viktiga resurser för ägandet av äldre fordon. Genom att involvera dig själv med denna typ av organisation, kan du öppna upp ett antal resurser.
5

Network med dina vänner och familj. Du vet aldrig vem som har en vän eller vän till en vän som kanske har vad du behöver, eller kan ha en kontakt som skulle vara bra för dig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71012.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.