Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Om att sälja Bildelar

bildelar kan bli dyrt. Ibland nya reservdelar kostar så mycket att folk väljer att köpa begagnade delar istället. Sälja begagnade bildelar kan lägga pengar i fickan samtidigt som du sparar pengar för någon annan. Innan du tar en gammal bil till skroten, är det en bra idé att sälja så många rörliga delar som du kan för att maximera mängden pengar du får från fordonet. Instruktioner
1

Lägg ut en annons i din lokala handeln publikation att meddela vilka delar du har tillgängligt. De flesta kommuner har en "Thrifty Nickel" eller liknande publikation, där du kan placera gratis annonser om objekt till salu. Eftersom det kostar ingenting att bära annonsen, har du inget att förlora genom att lista dina delar i publikationen.
2

placera en annons i den lokala tidningen att låta allmänheten få veta att du har delar till salu. Eftersom en tidningsannons kostar pengar, bör du rikta den till dagen som har den högsta cirkulationen. Detta är typiskt helgupplagan. (Se Resurser nedan för länk till The Paperboy, vilket gör att du kan identifiera alla tidningar i ditt område.
3

Lista dina bildelar på Craigslist. Craigslist kan du lägga upp annonser på nätet och gratis. Craigslist kan du även bifoga bilder till ditt objekt, så att du kan visa ett perspektiv köpare att din bil delar är rena och i gott skick.
4

Gå Just Delar webbplats (se Resurser nedan). Just Parts är en online marknadsplats som matchar köpare och säljare av bildelar och även hela bilar skräp. Att vara medlem i denna sajt kan bidra till att matcha dig med en köpare som helst i landet som är ute efter den exakta bildel som du ha. bryta ner de geografiska barriärerna ger dig tillgång till en ny publik av potentiella köpare och gör det mycket lättare att sälja dina bildelar.
5

Ring lokala junkyards att fråga om deras politik på att sälja fungerande bil delar. soptippar brukar köpa hela bilar och lämna det upp till individen att ta bort de delar de behöver. Några kommer dock köpa enskilda delar så länge de är i gott skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71023.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.