Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man säljer en bil för skrot

Din bil har dött och det kommer att kosta mycket mer att fixa det än vad det är värt. Vilka är dina alternativ? Du kan skänka den, sälja den, lämna den i trädgården med färgglada blommor blommar ut från stammen, eller du kan skrota den för en fin liten vinst. Denna artikel kommer att berätta hur du får mest pengar för din skräppost bil. Saker du behöver
Bil
Telefonbok
Volontärer
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Bedöm din bil. Avgöra vilka delar av din bil fortfarande är av värde.
2

Rekrytera volontärer, såsom vänner och familj, för att hjälpa dig isär bilen. Det kommer att göra processen snabbare och roligare.
3

Ta bort alla användbara delar och komponenter. Du kommer att vilja rädda så många användbara delar av bilen som du kan. Du kan vända och sälja dessa på Ebay ® eller annonsera i en lokaltidning. Det finns en god chans att någon med samma fabrikat bilen är ute efter en del som du har, och skulle mycket hellre betala dig ett rabatterat pris jämfört med fullt pris på en Biltema.
4

bort däcken. Detta är den största faktorn i att sänka skrot värde av ditt fordon. Bärgning varven måste betala för att göra sig av med dessa, så som tar avstånd från det pris som de kommer att erbjuda dig.
5

Sälj däcken om det finns någon tråd kvar till dem.
6

Lägg så mycket skrot som möjligt i bilen. Kasta gamla burkar, aluminium ytterväggar, järn eller någon annan gammal metal du kan hitta. Placera inte något annat än metall i bilen för att väga ner det. Eftersom bilen kommer att kondenseras, kommer alla extra metallen lägga till värdet av skrot fordonet.
7

Gå igenom de gula sidorna, eller titta på nätet för att hitta en bärgning gård som kommer att betala dig att hämta bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71025.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.