Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Om Automobile Hissar

Det finns flera olika typer av bil hissar. Hissen du väljer beror på vad du ska använda den för - ett hem garage, en butik eller en butik som fungerar på stora lastbilar. Hissar använder hydraulik för att lyfta ett fordon. Vissa hissar kan användas för att lagra fordon antingen i en butik över natten eller för långvarig förvaring. Funktion

Automobile hissar används för att hjälpa en mekaniker kommer till den undre sidan av ett fordon. Medan du kan göra många funktioner utan hiss, gör hissen det mycket lättare att ta bort sändningarna, nå motorfästen eller ta bort ett oljetråg. Hissar som används för att lagra bilar är samma hissar som används av en mekaniker.
Typer

De vanligaste typerna är två lyftar, fyra-post hissar och pit . De två-och fyra-lyftar kommer att ha lyft kablar som löper mellan stolparna i toppen eller botten av hissen, och har fyra svängande armar som är placerade på ramen på vissa ställen under fordonen. Gropen hissen har två ramper. Bilen körs på ramperna, och bilen lyfts med däcken på ramperna, i motsats till att lyftas av ramen.
Funktioner

De två-och fyra-lyftar ger mekanikern mer utrymme att arbeta under bilen. De gör det också mekanikern för att ta bort däcken från bilen. En groplyft tillåter endast mekanikern att gå under bilen bakifrån eller framifrån, till skillnad från de lyftar, som tillåter åtkomst från alla sidor av fordonet. En groplyft tillåter inte mekanikern att ta bort däcken från bilen, eftersom däcken sitter på ramper.
Storlek
p Det finns olika storlekar av hissar. Den genomsnittliga lyft för en butik som fungerar på bara bilar och lätta lastbilar kommer att hålla upp till 10.000 pounds. Liftarna för större fordon kan hålla upp till 18.000 pounds.
Fördelar

När du gör bromsar eller några fästen motor, flyttas jobbet längs snabbare när mekanikern spelar " t måste palla upp ena sidan av bilen i taget med en domkraft. Det gör också att mekanikern att stå under bilen, i stället för att arbeta under om platt på rygg. Mekanikern kan se bättre, har mer utrymme att arbeta och har mer utbud av rörelse när han står, snarare än att lägga på rygg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71031.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.