Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur till Mount Kicker Motor på en akterspegel

Syftet med denna diskussion är att montera en kicker motor på en rörlig monteringsutstyr som tillåter att motorn höjas eller sänkas efter behov. Det är nödvändigt att hålla saltvatten tränger in i akterspegeln, går förbi glasfiber i skottet. Någon inträngning av vatten kommer i sin tur tenderar att mjukna och ruttna akterspegeln. Samtidigt har kicker att monteras på en plats där den har mest effektivitet och styrbarhet utan böjning eller dra åt sidan. Den närmare mittlinjen, desto bättre --- så länge det inte stör den huvudsakliga motorn svängradie. Instruktioner
1

Nivå akterspegeln på båten med en domkraft under bakaxeln på släpvagnen. Fäst kicker fästet till motorn. Stå upp och vila den på något mjukt för att skydda bladet. Med motorn upprätt och kicker montera utökade till körläget, mått från botten av fästet till den lägsta punkten på motorn.
2

Bestäm om motorn är bredare än fästet. Om det är, sedan mäta bredden av fästet och bredden hos motorn. Subtrahera storleken på fästet från storleken hos motorn och dividera skillnaden vara 2. Lägg svaret till storleken på fästet. Detta kommer att beaktas vid avslut. Om montering av kicker på vänster sida av akterspegeln vrid ratten hela vägen till vänster så att du kan lokalisera kicker montera så nära motorn och mittlinjen som möjligt utan inblandning.
3

Håll kicker fästet mot akterspegeln och mäta 6 inches från huvudmaskin plus skillnaden för kicker bredd om något. Placera måttbandet 1 fot under skrovet och mäta uppåt från den punkten mätningen tas från berget till botten av motorn. Propellern måste vara under skrovet i klart vatten. Nivå kickern montera och markera den väl.
4

Markera hålen med en markör på skrovet. Placera fästet ner och sätta maskeringstejp över fläckarna att hålen ska borras och anmärkning. Borra hål med lämplig borr. När hål borras, täta insidan omkretsen av hålen med RTV silikon med fingret. Tanken är att belägga trä med silikon för att förhindra att vatten läcker in i träet och röta.
5

Lägg silikon runt hålen och i en fyrkant runt insidan av fästet. Montera fästet med stora brickor under skruvarna på båda sidor för att fördela trycket jämnare. Använd marina täta för att täta utsidan av berget.
6

Montera motorn till kicker mount. Fästet kommer att hålla motorn i upprätt position med prop ur vattnet. Lossa sidokonsoler hand och sänka motorn. När sänkte bara åt sidofästena att hålla motorn från att lyfta när strömmen slås på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71032.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.