Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att bryta en rattstång

Breaking rattstången är en bra lösning för någon som har förlorat sina nycklar eller har haft sin rattlåset. Denna process kommer att tillåta en person att starta bilen med användning av endast en skruvmejsel. Att bryta en rattstång bör endast utföras när det inte finns några andra alternativ för att starta en bil. Nyare bilar kan lida mer skada till kolonnen än äldre fordon, dock fortfarande möjligheten att starta motorn i princip densamma. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

driva en skruvmejsel i mellan plastskyddet på rattstången och ratten. Använd kraften från din hand eller en breaker bar att bända bort locket från kolonnen. Plastskyddet kan gå sönder, så tänk på utbyte kan bli nödvändigt.
2

Ta bort skruven som håller en rund plastbit precis bakom ratten med en skruvmejsel. Detta ligger till vänster om rattstången. Behåll den lilla plastbiten som detta kommer att hjälpa dig att starta bilen.
3

Bänd metallplattan från tändningen. Denna platta är belägen vid botten av antändning. När den tas bort, kommer en fjäder poppa ut. Denna fjäder är brännpunkten för låset på tändningen.
4

Testa ratten, vilket gör att den inte längre låst. Hjulet ska kunna flyttas från vänster till höger utan att stoppas av låsmekanismen.
5

Placera plastbiten inuti öppningen i tändningslåset. Det finns en öppning i den plastbiten som gör att du kan tvinga skruvmejsel inne i tändningen bostäder. Vrid skruvmejseln och bilen ska starta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71042.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.