Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Passa Strålkastare

Att arbeta på bilar kan vara ett roligt tidsfördriv som inte bara slappnar av dig men utför en uppgift också. Oavsett om din bil blev påkörd i fronten, installerade en ny kropp kit, eller dina strålkastare har bara aldrig rätt ställda, anpassa bilens strålkastare kan slutföras inom ett par minuters arbete. Saker du behöver
ScrewdriverHelper
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen inför en mörk vägg. Denna process fungerar bäst när det är skymning eller gryning som lamporna kommer att visa upp bättre på väggen och ge en mer rättvisande bild av hur lamporna närvarande laguppställningen. Vrid halvljuset strålkastare på.
2

Instruera din hjälpare att sitta i bilen och se om ljusen slog i väggen idag. Oavsett vilket ljus är störst på väggen blir det ljus du rada den andra upp med först.
3

Pop huven och undersöka överst på förarsidan strålkastare. Det bör finnas en skruv i mitten av den övre delen av strålkastare för att justera windage av strålkastarljuset. Använd skruvmejseln, vrid skruven medurs för att göra strålen lysa lägre och vrid den moturs för att göra strålen högre på väggen.
4

Använd ställskruvarna att rada upp de två strålkastarna på låg balkar, och sedan slå på bilens höga balkar och kontrollera inriktningen igen. Använd feedback från handledaren att urskilja var och hur mycket för att flytta balkarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71057.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.