Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Cable Car Battery

När en bil inte startar, kan du oftast skylla på batteriet. Ett batteri kan ha ett par saker som är fel med det som inte gör det möjligt att hålla en avgift, eller anslutningarna till batteriet kan vara felaktigt. Följ dessa steg för att byta kablar bilbatteri för en god kontakt och att få bilen tillbaka på vägen. Saker du behöver
Wrench setPliers
Visa fler instruktioner
1

Notera din bilmodell, år och göra. Köp en positiv och negativa batterikabeln på din lokala bilverkstäder butik för din bil.
2

Ta bort den röda pluskabeln och svarta negativa anslutningar kabel från batteriet med en tång och en skiftnyckel.

Billiga 3

Följ den svarta kabeln till den andra änden. Det kommer att vara ansluten till ramen i bilen med en bult. Använd rätt storlek skiftnyckel för att skruva loss bulten. Håll fast bulten och ta bort den svarta negativa batterikabeln.
4

Följ den röda kabeln till den andra änden. Det kommer att anslutas till bilens startmotor. Använd rätt storlek skiftnyckel för att skruva loss bulten. Håll fast bulten och ta bort röda positiva batterikabeln.
5

Få nya röda positiva batterikabeln och skruva bulten genom den platta öglan slutet av den nya kabeln till bilens startmotor där den gamla kabeln används för att fästas.
6

Få nya svarta negativa batterikabeln och skruva bulten genom den platta öglan slutet av den nya kabeln på bilens ram där den gamla kabeln används för att fästas.

7

Återkoppla nya röda positiva batterikabeln till den positiva inlägget på batteriet och dra åt den med en tång och en skiftnyckel. Sätt tillbaka det nya svarta negativa batterikabeln till den negativa inlägg på batteriet och dra åt den med en tång och en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71064.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.