Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter hjullager på en Honda Accord

Honda Accords synes köra för evigt utan att kräva underhåll. Precis som övriga modeller i Hondas långvariga flotta, är Accord en pålitlig långvarig effektiv bil. Dock kommer det att finnas tillfällen att överenskommelsen behöver regelbundet underhåll eller reparationer som byte av hjullager. Hjullager är de bearbetade metal "koppar" som håller din axel på en central plats så att hjulen kan rotera utan slitage. Så småningom hjullagren kommer att slitas ut och behöver bytas ut, annars permanent skada på andra delar av drivlinan (såsom axel, däck, dragstänger) kan äga rum. Däremot ersätter hjullagren av Honda Accord inte görs enkelt på grund av utformningen av lagren av tillverkaren och det faktum att Accord är en framhjulsdriven bil. Det är möjligt att göra nästan allt arbete för att byta lagren själv men om du bara följa dessa enkla steg. Saker du behöver
Ratchet set
Machine Shop
Jack står
Jack
Tire Iron
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på plan mark. Sätt sändningen park och dra åt parkeringsbromsen. Jack upp bilen och placera pallbockar under ramen på bilen.
2

Använd däck järn för att ta bort muttrarna från hjulet och dra av hjulet.
Sida 3

Använd spärrfunktion inställd för att ta bort skruvarna på skivan bromsoket. Dra bromsok lös och skjut sedan skivan bort av hjulbultarna.
4

Använd spärrfunktion för att lossa och ta bort hjulnavet montering bultar placerade på baksidan av styrspindeln.

5

Dra hela enheten hjulnav bort från styrspindeln. Ta enheten till en verkstad och få dem att använda en hydraulisk press för att trycka ut ditt lagret (lagret pressas in navaggregatet och är för stor för at-home extraktion).
6

Press i de nya hjullager och sedan tillbaka de hjulnavet genom att montera den på styrspindeln igen.
7

Skjut skivan på plats på hjulbultar och sedan montera bromsok med bultar. Skjut tillbaka hjulet på plats på bultarna och dra åt muttrarna i ett stjärnmönster.
8

Sänk bilen bort av pallbockar eller gå vidare för att ändra den andra sidans hjullager samt . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71076.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.