Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Orsaker till en Transmission Läckage

Transmission läckor är bane av alla bilägare. Transmission läckor kan allvarligt skada en bils växellåda om de lämnas oadresserad. Vad som följer är en kortfattad beskrivning av de vanligaste orsakerna till en läckande växellåda. Slitna Transmission Pan Seals

En överföring pan är ansvarig för lagring transmissionsolja. Den har en rektangulär tätning som skiljer de nedre och övre delarna av en transmission pan. Om denna tätning sprickor eller frays, transmissionsolja kommer att läcka ut ur en överföring pan och orsaka en överföring läcka. Addera Slitna Rear huvudpackning

bilens bakre huvudpackning är en mycket viktig motor /transmission sigill som markerar korsningen där en bils växellåda och motor länken tillsammans. En bakre huvudpackningen som blir sliten, sliten eller sprucken kommer att tillåta överföring vätska att läcka ut, vilket leder till en mycket besvärlig och svår att reparera överföring läcka.
Knäckt Linje Transmission Fluid

Transmissionsolja färdas genom en överföring via en lång, smal transmissionsolja linje. Denna transmissionsledning är normalt består av stål och /eller aluminium. Även om mycket solid och strukturellt sunda, kan en transmissionsolja linje skadas från väg skräp, stötar eller hög värme, och utveckla sönder eller sprickor som orsakar en överföring läcka.
Läckande Torque Converter Review

Även en mindre vanlig form av överföring läcka, kan en läckande momentomvandlare resultera i en betydande mängd av förlorad transmissionsolja. En momentomvandlare är en hydraulisk pump som trycksätter och driver transmissionsolja i en hel sändning. Läckor eller sprickor i kroppen av en momentomvandlare kan orsaka en allvarlig transmission läcka.
Loose Transmission Pan Bultar

kanske vanligaste typen av överföring läckage orsakas av en lös växellåda pan. En överföring pan hålls på plats genom en serie bultar som måste dras åt tillräckligt för att undvika överföring vätska från att läcka ut. Lösa eller skadade överföring pan skruvar kan resultera i en löst sittande överföring pan som resulterar i en överföring läcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71087.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.