Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad gör en bil Strut göra när det går dåligt?

Bil stöttor, som stötdämpare, stödja och stabilisera fordonets ram och kropp. När strävor misslyckas, uppvisar de ett brett spektrum av vanliga symptom som lätt märks och identifieras. En dålig bil strut reducerar fordonets upphängning styrka och funktion avsevärt. Sättningar

En bil strut, vilket egentligen är en stötdämpare med något mer strukturellt stöd, börjar vanligtvis att sag och sloka när det går dåligt och förlorar sin naturliga spänningar egenskaper. Det område på en bil som en dålig strut stöder börjar sloka och blir mindre stabilt
Skallror

En dålig strut oftast gör ett ljud -. Normalt, en skramlande, lös ljud - det är särskilt märkbar vid körning över gupp eller ojämna fläckar i vägen. Denna typ av skramlande orsakas av inre staganordningen smällde mot yttre staganordningen som övergripande strut spänningen minskar och det dåliga staget börjar flytta och flytta.
Läckor

Liksom vanliga stötdämpare, stag läcker ofta när de går dåligt. De flesta stagen använder olika typer av hydraulisk typ vätska för att producera den nödvändiga spänningen och kraften som krävs för att ge tillräcklig fordonets upphängning. En dålig strut utvecklas ofta sprickor i sin kropp eller runt strut sälar som gör att dess inre hydraulvätska att läcka ut.
Shakes

En dålig strut ofta skakar okontrollerat i svar på kraftigt ojämn eller ojämn terräng. På grund av en dålig strut förlust av spänning och support kapacitet, orsakar svår terräng en dålig eller försvagad fjäderben för att studsa och skaka okontrollerat när fordonets vikt tvingas upp och ner som svar på vägförhållanden, villkor en dålig strut inte längre kan hantera.

Breaks

I svåra fall, en dålig strut kan bryta, lämnar det området av ett fordon med praktiskt taget inget strukturellt stöd. Trasiga stöttor tenderar att hända med starkt överfiskade eller försummade stöttor som har visat flera varningstecken på hotande misslyckande eller dysfunktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71088.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.